Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2006

Μπουρμπούλια-Βαληνάκη: Μια Ιστορία Εξουσίας και Πάθους

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις. Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από τις μυστικές συναντήσεις στο Παρίσι μεταξύ της πρώην δικαστικού Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια και της δικηγόρου Χριστίνας Βαληνάκη ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές οι δύο γυναίκες είχαν κρυφές ερωτικές συναντήσεις στην κατοικία της πρώην ανακρίτριας στην Πόλη του Φωτός και συγκεκριμένα στο καμπαναριό του καθεδρικού ναού Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame de Paris), το οποίο παρανόμως της είχε παραχωρηθεί από το γάλλο συνάδελφό της Claude Frollo, ο οποίος φέρεται κι αυτός να εμπλέκεται στο διεθνές πλέον παραδικαστικό κύκλωμα και ως εκ τούτου ανακρίνεται από τις γαλλικές αρχές.

Η κυρία Μπορμπούλια η οποία όλο αυτό τον καιρό κινούνταν στο Παρίσι χωρίς ιδιαίτερες προφυλάξεις και χωρίς τη μεταμφίεση με την οποία κυκλοφορούσε στην Ελλάδα, παραδέχτηκε πως με την όμορφη δικηγόρο την συνέδεε ένα παράφορο πάθος. Έρμαιο αυτού πάθους αλλά και των εκβιαστικών απειλών της αδίστακτης για χρήμα και εξουσίας συζύγου του υφυπουργού Εξωτερικών, αναγκάστηκε να αυτοεξοριστεί στο Παρίσι βρίσκοντας καταφύγιο στο μέρος που έζησε τα παιδικά της χρόνια και ασκώντας ξανά την πρώτη της επαγγελματική ιδιότητα, αυτής του κωδωνοκρούστη. Κατά τη στιγμή της σύλληψής της η κυρία Μπορμπούλια φέρεται να σήκωσε το χέρι της και σχηματίζοντας με τα δάκτυλα της το σύμβολο της νίκης να φώναξε «Η ομορφιά ΔΕΝ είναι αθώα».

Δικαστικές πηγές εκτιμούν ότι μέσα στις επόμενες 20 μέρες η Κ.Μπουρμπούλια θα φτάσει στην Ελλάδα, θεωρώντας ότι η κατηγορούμενη δεν θα ασκήσει κανένα ένδικο μέσο και θα συμφωνήσει να εκδοθεί στη χώρα μας. Πάντως, από το περιβάλλον της, ανέφεραν πως η φυγόδικη ανακρίτρια θα ζητήσει να εκδοθεί σύντομα στην Ελλάδα αφού πρώτα υποβληθεί σε σειρά πλαστικών εγχειρήσεων ή σε περίπτωση που ο χρόνος για κάτι τέτοιο δεν επαρκεί θα ζητήσει να καλυφθεί με μεταξωτό μαύρο πανί προσφορά των καταστημάτων Σαράφης-Στα-Τρίκαλα-Τώρα-Και-Στο-Παρίσι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα