Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2006

Κλείστε θέση και για το δικό σας Hummer test drive ΤΩΡΑ

Ικανοποιημένος δήλωσε ότι έμεινε από το Hummer M1025A2 της ΑΜ General Corporation ο γνωστός δοκιμαστής αυτοκινήτων της Formula 1 Νικόλαος Μπούτσικας, μετά από το επιτυχημένο test drive που διοργάνωσε το Τάγμα Πεζοναυτών Χαλκίδας σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα της περιοχής.

Η δοκιμή του τερατώδους οχήματος περιελάμβανε οδήγηση σε άσφαλτο, χώμα, λάσπες, χιόνι και πάγο, διέλευση εμποδίων όπως βράχια, κορμούς δέντρων, αφρισμένα ποτάμια, πύλες στρατοπέδων και φυλάκια αστυνομικών τμημάτων. O 32χρονος δήλωσε πως η οδήγηση με ένα τέτοιο όχημα συν τοις άλλοις, μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την πεσμένη αυτοπεποίθηση του οδηγού του, αν και παραδέχθηκε πως ένα κουτί Viagra στοιχίζει πολύ λιγότερα. Τέλος, μετά το test drive κατήγγειλε στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου πως η κατάσταση των δρόμων της Χαλκίδας είναι απελπιστική μιας και στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι γεμάτοι λακκούβες και σαμαράκια ενώ τα ρεύματα του Ευρίπου κάνουν την κατάσταση ακόμα χειρότερη, με αποτέλεσμα να του φύγει η τυρόπιτα από τα χέρια χωρίς ευτυχώς να λερωθούν τα δερμάτινα καθίσματα. Παρατήρησε επίσης πως το πολυβόλο της οροφής τρίζει μετά τα 150 χμλ/ώρα σε παγωμένη άσφαλτο, δεν έχει προβλεφθεί θέση για τασάκι συνοδηγού, ενώ το κόστος για την αγορά καυσίμου πρότεινε ότι θα πρέπει να μπαίνει στα κοινόχρηστα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Σπ.Σπηλιωτόπουλος σε χθεσινή συνέντευξή του πάντως, διέψευσε ότι θα ζητήσει την αντικατάσταση των υπουργικών Mercedes με την πολιτική έκδοση του εν λόγω οχήματος μιας και η περιοχή του Κολωνακίου έχει ανακηρυχθεί πρόσφατα αποστρατικοποιημένη ζώνη από τη Δήμαρχο Ντ.Μπακογιάννη. Η όμορφη και απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση όμως, σκιάστηκε από την παραίτηση του διοικητή του τάγματος, ο οποίος κρίθηκε υπεύθυνος για την έλλειψη Playstation και Nova Channel από τις σκοπιές των στρατοπέδων με αποτέλεσμα οι φρουροί να αυτοκτονούνε από ανία. Τέλος, ο αρχηγός του ΓΕΣ σχετικά με τις φημολογίες περί παραίτησης του δήλωσε λακωνικά “Asta la vista, baby”.

1 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Ranex είπε...

heheheheeheh

Ιανουαρίου 30, 2006 12:40 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα